Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Η Συνέντευξη του AMAZON Στο Kinky Fantasies On Line !



Η παρακάτω συνέντευξη είχε παραχωρηθεί στο ιστολόγιο Kinky Fantasies On Line

Kinky Fantasies On Line:
Είστε ένας Έλληνας Καλλιτέχνης που ασχολείται με τη δημιουργία έργων , σχετικά με το κόσμο της Γυναικείας Κυριαρχίας και το BDSM . Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας , το ψευδώνυμό σας και την ερμηνεία του , τις δημιουργίες σας και γενικά κάποια λόγια ώς προς το πως αποφασίσατε να στραφείτε στην γραφιστική τέχνη και αυτή την συγκεκριμένη θεματολογία .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Το ψευδώνυμο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, απλά το επέλεξα πρίν ακόμα πληροφορηθώ ότι έτσι ονομάζεται κι ένα τεράστιο διαδικτυακό κατάστημα. Απλά είναι καθαρά συμβολικό για την γυναικεία κυριαρχία.

Τα έργα μου γενικά:
Ξεκίνησα με ζωγραφικές την δεκαετία του 80 (κάρβουνα,γραφίτες) και προχώρησα σε σινική με θέματα σε γυμνά και προσωπογραφίες. Είχα φτάσει σε καλό επίπεδο. Σκεφτόμουν και το καλοκαιρινό χαρτζιλίκι σαν καλοκαιρινός πλανόδιος ζωγράφος προσωπογραφιών στους απογευματινούς περιπάτους στα νησιά. Δεν έγινε ποτέ.


Εμφανίστηκαν οι υπολογιστές. Ακόμα θυμάμαι ένα καραβάκι που «ζωγράφισα» σε DOS με την draw x,y (ναι! Για τέτοια υπομονή μιλάμε) στο πρώτο μου pc. Δεν είχε καν σκληρό δίσκο και όλα σώζονταν σε 3,5’’ δισκέτες. Ο καιρός περνούσε με διάφορα (κολάζ κυρίως) πάνω στο photoshop (τότε έκδοση 3.0). Τα κάρβουνα και οι γραφίτες άρχισαν να «σκουριάζουν».

Μέσα δεκαετίας 90, εκλαϊκεύονται 3D προγράμματα. Επέλεξα το Poser (όχι και η καλύτερη επιλογή) κι έπεσα με τα μούτρα. Ένα πρόγραμμα γεμάτο bugs και προβλήματα (παραμένει και σήμερα αρκετά προβληματικό). Όμως κάθε 3D πρόγραμμα σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις, ταχύτερα και ευκολότερα (όχι όμως ποιοτικά) την φαντασία σου ..πραγματικότητα.
Η έστω αναπαράσταση αυτής.

Εδώ έχουμε μια μετάβαση απ την φαντασία στην φαντασίωση που γίνεται το έναυσμα για δημιουργία. Όπως κάθε φαντασίωση είναι «ακατάλληλη δι ανηλίκους «και περιέχει κομμάτια απ τον απόκρυφο ψυχισμό του δημιουργού.

Κρίνεται από τον θεατή σαν αποτέλεσμα, τροφοδοτείται από πολλά (ανάλογα τον δημιουργό) και κάθε δημιούργημα συμπληρώνει τον ίδιο του τον δημιουργό. Το αποτέλεσμα υπόκειται σε λογοκρισία, ‘όχι όμως και η φαντασία. Αρα διαλέγουμε ένα αποδεκτό μοντέλο έκφρασης της φαντασίας μας. Θα μου πείτε «Βάζεις όρια;» .
Στην έκφραση, ναι. Πρέπει.



Kinky Fantasies On Line:
Στα έργα σας απεικονίζονται οι Γυναίκες σαν Κυρίαρχες επί των Αντρών . Ήθελα να περιγράψετε την τάση αυτή που έχετε στις δημιουργίες σας , καθώς και τα δικά σας βιώματα και πιστεύω σχετικά με την Γυναικεία Κυριαρχία .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Η τάση γι αυτές τις δημιουργίες ξεκινά από παλαιά βιώματα, τα οποία δεν μπορώ να σας αποκαλύψω γιατί υπάρχει και λογοκρισία, αλλά έχω και όρια στην έκφραση.

Σήμερα έχοντας συνειδητοποιήσει αυτό που ζητώ, το βίωσα κάποτε σε σχέσεις. Η Α. (ας μην πούμε ονόματα) όταν στην αρχή της γνωριμίας μας κατάλαβε ότι είμαι χαμηλών τόνων, δεν το άφησε να πάει χαμένο.

Ο δυναμικός της χαρακτήρας έφερε εύκολα τον αυταρχισμό και ακόμα ευκολότερα ακολούθησε η κυριαρχία της και αντίστοιχα η υποταγή μου σ αυτήν.

Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα γεγονότα ή λεπτομέρειες. Δεν γνωρίζω άλλον να ασχολήται με αυτού του είδους τις 3D δημιουργίες, οπότε πανεύκολα μπορεί να ταυτοποιηθεί το πρόσωπό της και σίγουρα δεν το θέλει και το σέβομαι.

Kinky Fantasies On Line:
Στην Ελλάδα , πως βλέπετε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ώς προς τον κόσμο της Γυναικείας Κυριαρχίας και του BDSM ; Είναι ανοικτοί στις προκλήσεις ; Ποιά είναι η άποψή σας τόσο στο τομέα των σχέσεων όσο και των επαγγελματιών αν γνωρίζετε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Εχω μία εμπειρία σ αυτό. Μπορώ να πώ πως κάτι υπάρχει, αλλά αμυδρό και απόκρυφο.

Ανοικτοί είμαστε όλοι οι Ελληνες σε κάθε είδους πρόκληση. Δεν μπορώ να μας χαρακτηρίσω πουριτανούς. Αποκρυφιστές όμως, ναι.

Η άποψη μου στον τομέα των σχέσεων, μπορεί να γράψει βιβλίο ολόκληρο. Ας μην επεκταθούμε τώρα σ αυτό. Οσο για τα περί επαγγελματιών, έχω μία εμπειρία. Μία όμως στο Femdom. Ο αγοραίος έρωτας είναι αναγκαιότητα για πολλούς, αλλά εμένα δεν με εκφράζει.


Kinky Fantasies On Line:
Πως εμπνέεστε για τις δημιουργίες σας ; Έχετε κάποια μοντέλα που συνεργάζεστε ; Αφήνετε την φαντασία να οργιάσει απο απο τυχαίες κοπέλες που μπορεί να βλέπετε στο μετρό ή είναι βιώματά σας που αναπαράγετε ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Όχι. Αν και τώρα που το λές, δεν την βρίσκω άσχημη σαν ιδέα.

Εμπνευση μπορεί να έρθει από πολλές κατευθύνσεις. Διαδίκτυο, εφημερίδες, βιώματα, παρεμφερείς εικόνες άλλων δημιουργών…και ένα σωρό άλλα. Όχι απ την διασταύρωση με τυχαία κοπέλα του μετρό γιατί δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Ων ορκισμένος μηχανόβιος.

Κάθε τι μπορεί να γίνει πηγή εμπνευσης με προτιμότερα αυτά που έρχονται από πραγματικά γεγονότα, ή βιώματα. Αυτό αρέσει και στον δημιουργό και στον θεατή. Πως όταν βλέπουμε μία ταινία που προλογίζεται «Αυτή είναι μία αληθινή ιστορία» ;; και σταματάμε το ζάπινγκ, έτοιμοι να την ρουφήξουμε ..

Πολλές φορές πάλι, όταν φτιάχνω μία 3D φιγούρα (κάτι που απαιτεί χρόνο στο pc) , παράλληλα φαντάζομαι και τον χαρακτήρα του για να πλάσω τα χαρακτηριστικά του. Οπότε κατά κάποιο τρόπο χτίζω γύρω του και κάποιο νοητό κόμικ στο οποίο θα δράση. Είναι κι αυτό μία μορφή έμπνευσης.


Kinky Fantasies On Line:
Έχετε προσπαθήσει να προωθήσετε επαγγελματικά τα έργα σας ; Θεωρείτε ότι στην Ελλάδα, υπάρχει μέλλον για έναν καλλιτέχνη που θα ήθελε να παράγει ολοκληρωμένα έργα όπως τα δικά σας ; Εννοώντας πάντα σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Όχι δεν θα το έλεγα, διότι κάποια upload που κάνω σε γνωστό site (στις ΗΠΑ) αποφέρουν ελάχιστα παρόλο που ανήκω σε καλή θέση με πολλά hits.

Υπάρχουν καλύτεροι σ αυτά, οι οποίοι κερδίζουν κι αυτοί ελάχιστα κάνοντας upload τα renders τους.

Δεν ξέρω τι θα γίνει αν μεταφράσω μερικά απ τα κόμικ μου, αλλά και πάλι το κέρδος θα είναι μικρό. Τα sites πληρώνουν 50-50 στα hits που έχουν αυτά που ανεβάζεις. Σκέψου ότι εκεί είμαστε 63 μόνον artists (που έχουμε δικαίωμα κέρδους στα hits) και το site αριθμεί κάτι χιλιάδες users και πάλι παίρνουμε άπαντες ψίχουλα. 
 
Κάπως καλά και ενδιαφέροντα ήταν τα πράγματα στην αρχή όταν δηλαδή η ιδιοκτήτρια του site διάλεξε τους 100 καλύτερους και μας πρότεινε να κάνουμε το μισό site επί πληρωμή και το υπόλοιπο free.

Εκεί είχα φτάσει τα 100$ τον μήνα. Τώρα; 48$ το τρίμηνο!!! Κι είμαι και σε καλή θέση στους 63 εναπομείναντες.

Σίγουρα ένα προσωπικό site θα ήταν περισσότερο κερδοφόρο, όπως έχουν κάνει αυτοί οι καλύτεροι από μένα που αναφέρω πιο πανω. Εχω παρατηρήσει και πολλά παρόμοια sites με δουλιές που θα τις χαρακτήριζα προχειρότητες και χάλια. Όμως έδειξαν ότι άντεξαν στον χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι το υλικό απορροφάται κι ας είναι και μάπα.

Θα μου πεις γιατί δεν το έκανα τόσον καιρό; Είναι χόμπυ και προτεραιότητα έχει το πραγματικό μου επάγγελμα. Σίγουρα όμως οι 3D δημιουργίες έχουν μέλλον και εξελίσσονται ταχύτατα. Τόσο που από χρόνο σε χρόνο τα renders δείχνουν την αρχαιότητά τους. Ο ανταγωνισμός μ αρέσε\ι και με ανεβάζει σ αυτό που κάνω.

Αυτό το περί Ελλάδος μέλλον... Χμ! Δεν θα το έλεγα. Πρώτον είμαστε λίγοι. Μετά απορρίπτουμε τα πάντα μέχρι να τα χειροκροτήσει πρώτος κάποιος άλλος και μετά να ακολουθήσουμε, θέλοντας και να προσπεράσουμε κιόλας, για να παραστήσουμε κάτι. Δεν μ αρέσει αυτό το στυλ. Ποτέ μου δεν ακολούθησα το κοπάδι εξάλλου. 
 

Kinky Fantasies On Line:
Κλείστε όπως επιθυμείτε ! Με σκέψεις σας , ιδέες σας, ότι θέλετε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Δεν κλείνω. Μόλις άνοιξα μια πόρτα και βρήκα κάποιον που τολμάει. Δεν θέλω να σας πω που ανεβάζω renders Μου. Υπάρχουν πολλά sites και πολλοί και καλύτεροι δημιουργοί από μένα. Ψάξτε, βρείτε, δείτε.. Κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και δικά μου. Ισως όταν αύριο φτιάξω έναν ιστοχώρο να διαφημιστώ. Τώρα, όχι.

Κάποτε διαβάζοντας συμβουλές των κορυφαίων σχεδιαστών anime και Hentai (Ιάπωνες) έγραφε μεταξύ άλλων. Πάρτε ένα μολύβι και ζωγραφίζετε κάθε μέρα. Κάθε μέρα όμως. Λίγο ταλέντο να έχετε θα το καλλιεργήσετε και κάτι καλό θα βγεί.

Θα μ άρεσε να έβλεπα σχέδια κι άλλων στο διαδίκτυο. Δεν έχουμε τίποτε όμως. Ενώ έχουμε αρκετούς που κάνουν δουλιά. Μιλάω για οτιδήποτε σχέδιο. Καλό θα ήταν να ξεκινήσουν να βγάζουν και να φτιάχνουν. ..οτιδήποτε. Δεν έχει σημασία το είδος.

Κλείνοντας την πολυλογία μου, θέλω να σου πω ότι όσα σου έστειλα δεν είναι ούτε καινούρια, ούτε και αντιπροσωπευτικά. Είναι απλά μια καλή μαγιά για μία gallery στο blog σου. Θα σου στείλω κι άλλα τελειότερα. Μία gallery όμως είναι ένα έναυσμα να έρθουν κι άλλοι και καλύτεροι. Εκανες μια αρχή. Μπράβο σου.

Kinky Admin
Φίλε Amazon , θέλω να σε ευχαριστήσω , τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους των αναγνωστών μου για την συνέντευξή σου και φυσικά τα έργα που τόσο ευγενικά αφιέρωσες στο μπλόγκ .

Είναι πραγματικά τιμή μου να φιλοξενήσω τις δημιουργίες σου στο Kinky Fantasies On Line και πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσεις έναν ιστοχώρο δικό σου και να ανοίξεις τα φτερά στους ψηφιακούς αιθέρες του διαδικτύου . Πίστεψέ με θα φτάσεις πολύ ψηλά και πολύ μακρια . 
 
Πέραν της θεματολογίας του BDSM την οποία θεωρώ ότι όλοι αγαπούμε , έδωσες και το μύνημα ότι υπάρχει και η Ελλάδα της δημιουργίας , της τέχνης , της ελπίδας , πράγμα πολύ σημαντικό στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε . 
 
Δημιούργησε ! Δώσε εικόνα στις φαντασιώσεις τις δικές σου και στις δικές μας, Εμείς θα είμαστε εδώ , έτοιμοι να σε θαυμάσουμε!


Πηγή :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε Τη Γνώμη Σας - Let me know what you think about it.