Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Comic Series : Η Αμαζόνα ΜπέτυΟ Σάκης μπορεί να είναι ερωτευμένος με την - κατά πολύ μεγαλύτερή , καθηγήτρια του και οικογενειακή φίλη - την Μπέτη, αλλά ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του και οι διάφορες περιστάσεις δεν του επιτρέπουν να της εκφράσει αυτά που θέλει.
Ούτε καν στον ενικό δεν τολμά να της μιλήσει.
Ο σεβασμός στο πρόσωπό της και ο πόθος του, εμπλέκονται και μάχονται. Κανείς δεν υπερτερεί του άλλου όμως!
 Αντίθετα γεννάνε ένα σύμπλεγμα υποταγής. 
Ερωτικής υποταγής στο απλησίαστο αντικείμενο του πόθου του.
Υποτάσεται λοιπόν σ'αυτό που δεν μπορεί , ή καλύτερα , δεν τολμά να έχει και αναπληρώνει το κενό καταφεύγοντας σε διάφορες ιερόδουλες και ζητόντας τους να τον τιμωρούν γιά αυτό το φράγμα σεβασμού που πάει να καταπατήσει.
Δέχεται λοιπόν τον εξευτελισμό του μαστιγώματος με τις σεξουαλικές προκλήσεις που του επιβάλει η εκάστοτε αφέντρα, ζητόντας μόνο να την αποκαλεί "Μπέτη" .  Επιπλέον τους ζητά να καταγράφει σε βίντεο τα βασανιστήρια που του κάνουν.
Επιλέγει τα χέρια του να δένονται στα όργανά του ώστε να τον ακινητοποιούν και να μην του επιτρέπουν να τα απλώσει  εκεί που δεν πρέπει. 
Ο καιρός περνά και ο Σάκης φοιτεί σε πανεπιστήμειο σε άλλη πόλη, αφήνοντας τα βιντεάκια στο pc, στο σπίτι του.
Ενα μοιραίο απόγευμα, ο υπολογιστής της Μπέτης χαλάει και πρέπει να ετοιμάσει την δουλειά της αυριανής μέρας. Με τον αέρα της οικογενειακής φίλης, η Μπέτη πηγαίνει στην φίλη της για καφέ και ζητά να χρησιμοποιήσει το pc του γιού της του Σάκη. Αποθηκεύει την δουλειά της , δίνοντας στα αρχεία το όνομά της. betty.doc κλπ. Μετά τον καφέ με την φίλη της, ψάχνει την διαδρομή που αποθήκευσε τα αρχεία. Δίνοντας στο find των windows το "betty*.*" ,  της αποκαλύπτεται ολόκληρη σειρά από βίντεο με το "betty..." 
Πως αντιδρά; Τι γίνεται στην συνέχεια;; 
Ε! Διαβάστε το κόμικ.. Είναι καμμιά 80αριά σελίδες και κάποια στιγμή θα το ανεβάσω.

    
Η Μπέτη πολιορκήται από παντού. Ο φίλος του άντρα της - ο Στράτος- θεωρόντας την εύκολη λεία , δεν διστάζει να της την πέση και μάλιστα αρκετά χυδαία. Τη στιγμή που οι τρεις φίλοι έχουν μαζευτεί να παρακολουθήσουν το ματς της Κυριακής.  Η Μπέτη απαντά με βία στην βία του , ανακαλύπτοντας τον υποτακτικό χαρακτήρα του Στράτου. Δεν είναι όμως όλοι οι υποτακτικοί ίδιοι. Οι απειλές του Στράτου που θα ακολουθήσουν - προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει - θα την δυσκολέψουν (;) ή μήπως η Μπέτη θα βρεί τρόπο να επιβάλει το δικό της "θέλω";;Ο αλκολικός σύζυγος της Μπέτης , σε συνδιασμό με τις πολιορκίες που δέχεται και τις αποκαλύψεις της με τον Σάκη, γίνονται καταλύτες γιά την στροφή που ετοιμάζεται να κάνει στην τυπική ζωή της...

Ο Στράτος με δόλιο τρόπο καταφέρνει να την κάνει αφέντρα του. Στην Μπέτη όμως δεν αρέσει να της επιβάλουν οτιδήποτε και έτσι...

Η Τζήνα συνεχίζοντας την αναζήτησή της γιά στρατολόγηση Αμαζόνων, εμπλέκεται στο κόμικ, πλησιάζοντας την Μπέτη. Εδώ είναι σε μιά σκηνή στρατολόγησης υποτακτικού. Τα πράγματα είναι ιδιέταιρα απλά για την έμπειρη Αμαζόνα. Διασκεδαστικά απλά θα έλεγα...

6 σχόλια:

 1. Πολύ καλο θα ανεβάζεις συνεχειες ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστώ. Ναί , θα ανεβάζω. Η Μπέτη έχει ήδη ολοκληρώσει το πρώτο της κόμικ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Lazycat, η επίσκεψη και το σχόλιο σου, με τιμούν.
  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Περιμένουμε με ανυπομονησία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θα φροντίσω να μην σε απογοητεύσω ανώνυμε. Δεν περίμενα η Μπέτυ να έχει τέτοια επιτυχία.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε Τη Γνώμη Σας - Let me know what you think about it.