Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ρετρό στυλ. Μέρος 1



Αμαζόνες σε ρετρό στυλ . Μέρος 1



Πάντα μου άρεσε το ρετρό στυλ. Βρήκα διάφορες τεχνικές στο διαδίκτυο , που τελικά δεν τις ακολούθησα. Αλλοίμονο αν μία αμαζόνα γινόταν ποτέ follower !!
Σκέφτηκα κάτι πιο απλό. Εβαλα μία αληθινή φωτό εποχής δίπλα στο μόνιτορ και χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία του Photoshop (blur, noise, texture κλπ) προσπάθησα να πλησιάσω ότι είχα μπροστά μου.
Πάρτε μια ιδέα από ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο , αλλά πάνω από όλα εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας.


Η πρώτη τρικόνα  Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή για το τι εστί τρικόνα αμαζόνων. Η ανατρέξτε στο βιβλίο του Steven Pressfield (πληροφορίες εντός!!).


















Η Πέρσα με φόντο την αρχαία αγορά






Οι απόψεις σας , πάντα με ενδιαφέρουν..


2 σχόλια:

  1. φοβερές αναρτήσεις. ίσως θα ήταν καλή ιδέα και κάποιο κόμικ με ιδέες απο αρχαία ιστορία πχ η Ασπασία που κυριαρχύσε τον Περικλή η ίστορίες της Μεσσαλίνας κλπ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ. Είχα απορρίψει αρχικά την ιδέα να αντιγράφω ή μάλλον να εξιστορώ μία γνωστή ιστορία. Ετσι στράφηκα στην φανταστική διάσταση, που αν αναλογιστεί κανείς το πλήθος των ιστοριών, παύει κάθε έννοια της φαντασίας γιατί αυτό που σκέφτεσαι τώρα , σίγουρα κάποιος άλλος , κάπου αλλού ίσως το έχει κάνει και ταινία ! ή βιβλίο. Θα κινηθώ και σ αυτό που σ αρέσει πάντως. Stay tuned !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε Τη Γνώμη Σας - Let me know what you think about it.